De actieve perceptie van maatschappelijk verantwoord ondernemerschap is onderdeel van ons zelfbeeld en van onze bedrijfscultuur. Wij zijn er vast van overtuigd dat fairness, milieubewustzijn en maatschappelijke verantwoordelijkheid niet in strijd hoeven te zijn met onze bedrijfsresultaten.

Milieubescherming banner

Milieubescherming

De bescherming van onze bossen, rivieren en meren, onze woestijnen en zeeën is een van de dingen die ons het meest aan het hart liggen. Wij werken voortdurend aan het verder optimaliseren van de ecologische component – op elk niveau. In grote en kleine dingen.

Nu lezen
Duurzame producten banner

Duurzame producten

Producten van gerecycled materiaal, geen PFC, geen gebruik van bont en angorawol – onze duurzame doelstellingen stimuleren ons om milieuvriendelijke innovatieve materialen te ontwikkelen. Want 'We Live to Discover' betekent voor ons niet alleen onze wereld ontdekken – maar ook alles eraan doen om deze te ontzien en te beschermen.

Nu lezen
Maatschappelijk verantwoord ondernemen banner

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Veilige en eerlijke arbeidsomstandigheden in de productiefaciliteiten van onze leveranciers zijn voor ons van fundamenteel belang in elke zakelijke relatie. Alle producenten hebben zich ertoe verplicht om zich aan onze gedragscode te houden. Wij helpen hen bij de implementering – samen hebben we al veel bereikt.

Nu lezen
Transparante toeleveringsketen banner

Transparante toeleveringsketen

De toeleveringsketens van onze producten zijn zeer complex – daarom is het belangrijk voor ons dat we onze toeleveringsketen kennen en deze duurzaam maken. Wij publiceren onze partners met gedetailleerde informatie over elk bedrijf transparant en voor iedereen inzichtelijk.

Nu lezen
Sustainability Book

Dit is wat we doen

Alles over de maatregelen die we op het gebied van duurzaamheid nemen en implementeren is na te lezen in ons Sustainability Book.

PDF downloaden

Meer informatie over de CSR-richtlijnen van Topgolf Callaway Brands (ons moederconcern) krijg je hier: