Sociale betrokkenheid
Ons lidmaatschap Fair Wear Foundation
Samen met van de Fair Wear Foundation werken we aan verbeterde arbeidsomstandigheden. De Fair Wear Foundation (FWF) is een onafhankelijke non-profitorganisatie die zich op een brede basis inzet om de arbeidsomstandigheden in de textiel- en kledingindustrie te verbeteren.
Lees meer
jw-csr-social-responsability-2
Gedragscode voor faire en veilige arbeidsomstandigheden
Het naleven van onze eisen wordt regelmatig door onafhankelijke auditors gecontroleerd. Wij runnen geen eigen fabrieken. Onze producten worden door partners grotendeels in Azië en deels in Europa gemaakt. Des te meer voelen wij ons ervoor verantwoordelijk dat iedereen die voor ons werkzaam is volgens uniforme faire arbeidsrechtelijke standaards werkt.
Lees meer
jw-csr-social-responsability-3
Sociaal verslag: Onze vorderingen en uitdagingen
Ons Sociaal Verslag laat onze vorderingen en uitdagingen bij het implementeren van de sociale standaards zien. Als lid van de Fair Wear Foundation (FWF) publiceren we één keer per jaar een uitgebreid Sociaal Verslag (Social Report), waarin we onze activiteiten op het gebied van humane, faire en veilige arbeidsomstandigheden beschrijven. We laten onze vorderingen zien – evenals de uitdagingen waar we in onze wereldwijde toeleveringsketen voor staan.
Lees meer
jw-csr-social-responsability-4
Maatschappelijke betrokkenheid in onze hoofdvestiging
Wij ondersteunen de gehandicaptenhulporganisatie 'Vitos Behindertenhilfe' in Idstein. Met behulp van 'Vitos Behindertenhilfe' kunnen kinderen en jongeren met een leer- of verstandelijke beperking vanaf zes jaar in kleine woongroepen wonen. Daar worden ze door geschoolde begeleiders en therapeuten in hun persoonlijkheid en in hun vaardigheden en aanleg individueel gestimuleerd.
Lees meer
Voor onze medewerkers in eigen land
jw-csr-social-responsability-5
Opleiding bij Jack Wolfskin
Bij ons valt er voor stagiairs heel wat te beleven. Wij bieden onze jonge professionals meer dan alleen het klassieke opleidingskader voor aspirant-medewerkers in verschillende richtingen. Wij willen dat ze van dichtbij meekrijgen wat voor bedrijf we zijn, waar het voor staat. Daarom zetten we onze stagiairs ook in in bedrijfsonderdelen die de kern van Jack Wolfskin op een bijzondere manier weerspiegelen: daartoe behoren onze productontwikkeling, onze showroom in Eschborn, het distributiemagazijn in Neu-Wulmstorf en in een van onze Stores.
Lees meer
jw-csr-social-responsability-6
Gezondheidsmanagement
De gezondheid en de 'work-life-balance' van onze medewerkers ligt ons na aan het hart. Voor ons spreekt het voor zich dat we niet alleen de vakbekwaamheid van onze medewerkers bevorderen, maar hen ook ondersteunen bij het behoud of zelfs verbeteren van hun gezondheid. Dat doen we op diverse manieren.
Lees meer
Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Sustainability Book

Dit is wat we doen

Alles over de maatregelen die we op het gebied van duurzaamheid nemen en implementeren is na te lezen in ons Sustainability Book.

PDF downloaden