Betaalmethoden

 • visa amex mc maestro

  Je kunt in de JACK WOLFSKIN Online Shop eenvoudig en veilig met je creditcard betalen. We accepteren de gangbare creditcards Via, MasterCard en American Express.

  We gebruiken bij creditcard-betalingen ter bescherming tegen misbruik de 3D-Secure-methode. Daarbij wordt je betaling pas geautoriseerd, nadat je je identiteit met een persoonlijk wachtwoord bij je creditcardaanbieder hebt geverifieerd. Bij het bestellen hebben we bij betaling met een creditcard je kaartnummer, de creditcardmaatschappij, de geldigheidsduur en het controlenummer van de kaart nodig.

 • Voor een eenvoudig en snel betalingsverkeer kun je ook PayPal of PayPal Express gebruiken.
  Als je gebruik maakt van PayPal, word je aan het einde van het bestelproces automatisch verder geleid naar de PayPal-pagina. Mocht je al in het bezit zijn van een PayPal-rekening, dan kun je met je e-mailadres en je wachtwoord inloggen en met één klik bestellen. Indien je nog niet in het bezit bent van een PayPal-rekening, kun je deze op de PayPal-pagina gratis openen. https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/home

  Als je je bestelling nog sneller wilt afronden, kun je ook gebruik maken van Paypal Express. Met PayPal Express kun je je bestelling met slechts één klik afronden, zonder het gebruikelijke bestelproces te hoeven doorlopen. Klik hiervoor al in het winkelwagentje op de knop „Paypal“.

 • Mocht je in het bezit zijn van een Apple-toestel (iPhone, iPad, Mac), dan kun je Safari Apple Pay als betaalmethode in onze Online-Shop gebruiken. Hiervoor moet je je aankoop met Face ID, Touch ID of PIN-code op je iPhone, MacBook of je Apple Watch bevestigen.

 • Google biedt alle houders van een Google-account de mogelijkheid om credit-, debitcards en elektronische betaalmethoden op te slaan die je voor de betaling in onze Online Shop kunt gebruiken.

  Daarvoor hoef je enkel in je Google-account in te loggen – wij krijgen daarbij geen betaalgegevens, maar enkel de betalingsbevestiging en de benodigde adresgegevens voor de verzending.

  Heb je nog geen betalings- en adresgegevens in je Google-account opgeslagen, dan kun je dat in de loop van het betaalproces doen.

 • iDEAL biedt een vertrouwde, veilige en handige manier om online te betalen. U kunt betalen binnen de vertrouwde bankomgeving van uw eigen bank. Betaal gewoon de manier waarop u gewoonlijk rekeningen betaalt met online bankieren. Onze geanimeerde video biedt een korte handleiding over iDEAL. iDEAL biedt een aantal voordelen:. Met iDEAL betaal je via online bankieren, wat betekent dat het vertrouwd en veilig is. U kunt iDEAL onmiddellijk gebruiken, zonder dat u zich hoeft te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. U kunt iDEAL direct gebruiken als u online bankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle transactiegegevens zijn al voor u ingevuld en onmiddellijke bevestiging van uw betaling. U behoudt te allen tijde de controle over uw betaling. iDEAL-betalingen worden onmiddellijk verwerkt en verschijnen meteen in uw account.

Ter bescherming van je persoonlijke gegevens bij online-betalingen maken we gebruik van gecontroleerde encryptietechnologieën.

Met SSL (Secure Socket Layer) worden alle persoonlijke en voor de betaling noodzakelijke gegevens, die via onze website worden ingevoerd, versleuteld naar ons toegestuurd en vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld. De groene balk in de URL garandeert een veilige verbinding en de complete versleuteling van alle gegevens.