Wij willen mensen graag motiveren om naar buiten te gaan en contact te maken met de natuur, nieuwe ervaringen op te doen en te genieten van het outdoor-leven met familie en vrienden.

Wij bieden uitstekende producten die functionaliteit, duurzaamheid en modern design combineren – zodat jij je thuis in outdoor voelt!

Vier wandelaars in het bos

Cijfers en feiten

Nog maar zo'n 40 jaar geleden was het slechts aan weinigen voorbehouden om de schoonheid van de natuur te ervaren. Met de oprichting van Jack Wolfskin in 1981 moest hier verandering in worden gebracht. Inmiddels hebben we wereldwijd 500 Stores en 1400 medewerkers in dienst.

Lees meer
Een wandelaar rust uit op de top

Onze geschiedenis

Ons motto „Marked by the Wilderness“ [Gevormd door de wildernis] bestaat nu al meer dan 40 jaar. Kom meer te weten over de geschiedenis van Jack Wolfskin en de omstandigheden die hebben bijgedragen tot het succes van ons geliefde merk.

Lees meer
Een wandelaar rust uit op de top

Filosofie

Wij zijn avonturiers, outdoorfans, ontdekkingsreizigers en natuurliefhebbers. We Live to Discover. Onze passie willen we graag met jullie delen.

Lees meer
Vier wandelaars lopen over een houten brug

Duurzaamheid

De actieve perceptie van maatschappelijk verantwoord ondernemerschap is onderdeel van ons zelfbeeld en van onze bedrijfscultuur. Wij zijn er vast van overtuigd dat fairness, milieubewustzijn en maatschappelijke verantwoordelijkheid niet in strijd hoeven te zijn met onze bedrijfsresultaten.

Lees meer