Corporate responsibility

De actieve perceptie van maatschappelijk verantwoord ondernemerschap is onderdeel van ons zelfbeeld en van onze bedrijfscultuur. Wij zijn er vast van overtuigd dat fairness, milieubewustzijn en maatschappelijke verantwoordelijkheid niet in strijd hoeven te zijn met onze bedrijfsresultaten.

Milieubescherming

Wij zijn 'thuis' in outdoor! De bescherming van onze bossen, rivieren en meren, onze woestijnen en zeeën is een van de dingen die ons het meest aan het hart liggen. Wij werken voortdurend aan het verder optimaliseren van de ecologische component – op elk niveau. In grote en kleine dingen.

Nu lezen

Duurzame producten

Producten van gerecycled materiaal, No-PFC, afzien van bont en angorawol – onze duurzame doelen stimuleren ons milieuvriendelijke innovatieve materialen te ontwikkelen. Want 'thuis in outdoor' betekent voor ons niet alleen genieten van onze wereld buiten – maar ook alles eraan doen om deze te ontzien en te beschermen.

Nu lezen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Veilige en eerlijke arbeidsomstandigheden in de productiefaciliteiten van onze leveranciers zijn voor ons van fundamenteel belang in elke zakelijke relatie. Alle producenten hebben zich ertoe verplicht om zich aan onze gedragscode te houden. Wij helpen hen bij de implementering – samen hebben we al veel bereikt.

Nu lezen

Transparante toeleveringsketen

De toeleveringsketens van onze producten zijn zeer complex – daarom is het belangrijk voor ons dat we onze toeleveringsketen kennen en deze duurzaam maken. Wij publiceren onze partners met gedetailleerde informatie over elk bedrijf transparant en voor iedereen inzichtelijk.

Nu lezen
Dit is wat we doen

Dit is wat we doen

Alles over de maatregelen die we op het gebied van duurzaamheid nemen en implementeren is na te lezen in ons Sustainability Book.

PDF downloaden