Arrow leftArrow right
Titelfoto Freya Rawlins
Portret Freya Rawlins

Freya Rawlins

Professioneel wielrenster, content creator en expert op het gebied van permacultuur UK flag
Instagram logo

„Ik ben mountainbikester en praktiserend expert op het gebied van permacultuur en train de meeste tijd in La Bruguera de Púbol. Oorspronkelijk was ik juriste, maar toen kreeg ik de kans professioneel wielrenster te worden. Ik probeer mijn passies voor de wielersport en de natuur op alle mogelijke manieren met elkaar te combineren."

Vroeger was de racefiets mijn ding, maar toen ik besloot om weer te gaan fietsen, trok de mountainbike me meer aan. Ik heb het gevoel dat ik op de mountainbike veel dichter bij de natuur sta, en net als in de klimwereld is er ook in de mountainbike-scene een sterke tendens naar milieubescherming, wat me zeer aanspreekt. De overstap naar een nieuwe discipline en de deelname aan wedstrijden was weliswaar erg inspannend, maar ook ongelooflijk spannend.

Voor dit jaar heb ik mezelf grote doelen gesteld, zowel op de fiets alsook op andere gebieden, en ik verheug me zeer op de samenwerking met Jack Wolfskin!"