open

Het avontuur direct in je achtertuin

De herfst-/wintercollectie is er

Bij weer en wind! Zo ga je prima gewapend het nieuwe seizoen in.
Met de nieuwe collectie ben je gereed voor elk outdoor-avontuur.

Pack & Go banner

Gewoon de rugzak ombinden en de vrije natuur in. Dat is precies waar PACK AND GO voor staat! In onze Lightweight Collection vind je alles wat je voor al je avonturen in het leven van alledag nodig hebt – ultralicht en klein in te pakken. Laat de ballast thuis en ontdek de wereld om je heen!

Nu ontdekken
Infinite Hike banner

United we hike

Outfits voor veeleisende wandelingen

Met onze wandeluitrusting is geen weg te lang. De producten zijn deels getest door de Alpinschule Innsbruck, gemaakt van gerecyclede materialen en weerbestendig. Ontdek je eigen wolftrail om de hoek – want lokaal is het nieuwe globaal.

Superloft banner

SUPERWARM. SUPERLIGHT. SUPERSOFT.

Robuust, onderhoudsvriendelijk, 100% diervrije inhoudsstoffen: MICROGUARD SUPERLOFT – ALS DONS, ALLEEN BETER

Microguard Ecosphere logo

De isolatie die je ook onder extreme omstandigheden beschermt. Nattigheid? Geen probleem. Kou? Vergeet het maar. MICROGUARD SUPERLOFT heeft nagenoeg hetzelfde warmhoudend vermogen als dons. En is tegelijkertijd zo licht dat je het het liefst gewoon nooit meer zou willen uittrekken. Daarbij is de kunstvezelwattering compleet gemaakt van synthetische materialen en daarmee supergemakkelijk in onderhoud – het veganistische alternatief voor dons. Voor jouw manier van leven sluit je geen compromissen. En voor je style? Al helemaal niet. Dankzij MICROGUARD SUPERLOFT!

Give plastic a new life banner}

Give plastic a new life

Onze gerecyclede allweatherbescherming

Voor onze duurzame producten ontwikkelen we innovaties die het verschil maken! Ontdek onze technologieën TEXAPORE ECOSPHERE, NANUK ECOSPHERE en MICROGUARD ECOSPHERE met producten die voor 100% gerecycled zijn.

Aan alle duurzame producten
Infinite Hike banner

100% TECHNICALLY APPROVED BY

FELIX NEUREUTHER

Onze duurzame ski-collectie

Verover de piste met onze gloednieuwe, duurzame ski-collectie – voor de ontwikkeling waarvan we met niemand minder dan de absolute wereldster van de skisport en 13-voudig wereldcupwinnaar Felix Neureuther contact hebben gezocht. Om het even of het gaat om heren-, dames- of kids-styles - al onze nieuwe ski-styles zijn 100 % TECHNICALLY APPROVED BY FELIX NEUREUTHER.

We care you carry banner}

We care you carry

De eerste rugzak die ons ecosysteem ontziet.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid! Om die reden hebben we met de ECOLOADER onze meest milieuvriendelijke rugzak ontwikkeld: hij is niet alleen voor 100% gerecycled, maar vermindert ook de belasting van ons ecosysteem door het verwerken van algen die anders planten, dieren en mensen zouden schaden.

Ga naar modellen
Show all sections