Microguard: Ons alternatief voor dons

WARM LIGHT SOFT

Ons alternatief voor dons

Zes MICROGUARD-technologieën, zes keer gebalde superpower. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen: een isolatie die je ook onder extreme omstandigheden beschermt. Nattigheid? Kan het jack niet deren, want het droogt supersnel en supersimpel. Kou? Vergeet het – bibberen van de kou, dat is verleden tijd. Scoor nu je eigen MICROGUARD-jack en wordt een absolute superheld.

Vrouw bij het kampvuur met winterjasje
Vrouw in de lucht met kaart in de hand

Als dons, alleen beter

Dons is klasse – dons is fluffig, warm en licht. Maar: DONS KAN IEDEREEN! Wat te denken van een isolatie die de positieve eigenschappen van dons verenigt en er daarbij trots op kan zijn helemaal zonder dierlijke bestanddelen uit te komen? Een isolatie als MICROGUARD – ONS ALTERNATIEF VOOR DONS. WARM, LIGHT, SOFT.

Alle jacks
Vrouw in een busje die in de verte kijkt
Vrouw in een busje die in de verte kijkt
Man kruist zijn armen
Man vangt jasje

Buiten vriest het dat het kraakt, een gure wind striemt in je gezicht. Maar zo snel houdt niets jou tegen, want onze MICROGUARD-isolatie beschermt je ook onder extreme omstandigheden. Nattigheid? Grappig. Kou? Wat zou het! Een bijzonder goed warmhoudend vermogen, goede afvoer van transpiratievocht en een hoge vulkracht zijn gegarandeerd. WARM, LIGHT, SOFT – MICROGUARD.

Alle jacks
Man voelt jasje
Man voelt jasje
Man poseert voor het gebouw
Man springt over barrière

Voor je lifestyle sluit je geen compromissen. En voor je style? Al helemaal niet. Dankzij onze MICROGUARD-technologieën! Zo licht, zo warm en zo soft dat je je jack het liefst gewoon nooit meer zou willen uittrekken.

Alle jacks
Man springt over barrière
Man loopt door de stad
Kind drinkt warme drank
Vader gooit kind in de lucht

Een spontaan uitstapje naar het bos met de hele family? Jullie zijn van de partij! Onze MICROGUARD-jacks zijn er namelijk ook voor kids. En nog beter – de robuuste vulling is supergemakkelijk in onderhoud. Vies geworden? Geen probleem. Gewoon in de wasmachine stoppen en na een kort wasje is het jack weer klaar voor het volgende avontuur in de natuur.

Alle jacks
Meisje kijkt in het bos
Vrouw bij het kampvuur met winterjasje

Ons alternatief voor dons

Het geheim van MICROGUARD? De twee vezelcomponenten: MICRO is een klein comprimeerbare microvezel met een hoge isolerende werking. GUARD is een stabiliserende vezellaag die zorgt voor duurzaamheid en vulkracht. Samen vormen ze een sneldrogende kunstvezelvulling!

Naar de producten

MICROGUARD SUPERLOFT heeft nagenoeg hetzelfde warmhoudende vermogen als dons, is echter gemaakt van synthetische materialen en daarmee een vegan alternatief voor dons.. Het vulmateriaal is hydrofoob, d.w.z. de vezels zelf nemen geen vocht op. Het voordeel: het jack houdt je ook nog warm als het nat geworden is.

Naar de producten

Performance gecombineerd met duurzaamheid – MICROGUARD ECOSPHERE is een sneldrogende kunstvezelvulling van compleet gerecycled polyester en wordt gekenmerkt door een uitstekend warmhoudend vermogen.

Naar de producten

Maximale warmte voor je winteruitstapjes: wattering van 50% kunstvezels en 50% gerecyclede merinoswol. Onze MICROGUARD WOOLBLEND-wattering zorgt daarmee niet alleen voor een goede isolatie, maar ook voor een uitstekend vochtmanagement. Bovendien is het geurneutraliserend en robuust.

Naar de producten

Een dunne laag gemetalliseerde MICROGUARD SILVER-vezels maakt het verschil. Deze zorgt voor een snel en gelijkmatig verwarmen van de jacks, reflecteert de lichaamswarmte en versterkt zo het warmhoudende vermogen.

De zeer lichte, elastische wattering van MICROGUARD STRETCH kunstvezels beschikt, naast de klassieke eigenschappen van MICROGUARD, over een hoog aandeel stretch voor extra bewegingsvrijheid.