Verlengde retourperiodeTot 31.01.2022
Lachende man in de natuur

Cadeaus zoeken op prijs

Vind het mooiste cadeau binnen je budget

Cadeaus onder de € 50Cadeaus van € 50 tot € 100Cadeaus vanaf € 100

Laat je inspireren

Je bent op zoek naar de perfecte verrassing voor je dierbaren? Met onze Present Finder vind je absoluut iets naar ieders zin: winterfans, ambitieuze outdoorliefhebbers, alledags-avonturiers, natuurbeschermers en lifestyle-experts laat je met deze cadeaus stralen van plezier!

Man trekt zijn 3-in-1-jack aan

De actieveling

Zijn leven speelt zich buiten af en het kan hem niet schelen wat voor weer het is. Hij ziet nooit de grenzen, maar altijd de mogelijkheden, zijn vrijheid. Drassige wegen en onverharde paden zijn voor hem puur plezier en exact wat hij nodig heeft om zijn hoofd leeg te krijgen. Verras hem met Kerst met een superfunctionele uitrusting voor zijn tochten.

Cadeaus voor Hem
Man tijdens het skiën

De pistebestormer

Zodra de temperaturen dalen, neemt bij hem de voorpret toe. En als de eerste sneeuw op de piste ligt, dan is hij niet meer te houden. Hij stort zich voluit in het piste-avontuur en voelt zich heerlijk vrij als hij bij stralende zonneschijn omringd is door besneeuwde bergen.

Cadeaus voor Hem
Man in de natuur

De stadsnomade

Hij is nog niet thuis of het volgende avontuur is alweer gepland. Op reis of in het leven van alledag, hij is voortdurend onderweg en op zoek naar nieuwe horizon. Veel bagage zou hem daarbij alleen maar ophouden – wat hij nodig heeft zijn praktische travel-styles en functionele multitaskers.

Cadeaus voor Hem
Man in de natuur

De natuurbeschermer

Hij wil graag de wereld voor de komende generaties behouden en leeft ervoor haar te beschermen. De bescherming van het milieu is een van zijn grootste zorgen en als hij buiten op pad is, laat hij de natuur achter zoals hij die gevonden heeft. We willen immers allemaal van een ongerepte natuur genieten, toch?

Cadeaus voor Hem
Man met jas loopt in de stad

De lifestyle-expert

Voor hem is kleding een statement. Je herkent hem al van verre aan zijn onmiskenbaar casual stijl en zijn fijne neus voor de meest trendy hotspots. Als je hem op pakjesavond onder de kerstboom blij wilt maken, geef hem dan coole items voor zijn urban lifestyle cadeau.

Cadeaus voor Hem